Izgradnja podstrešij in izolacija

Zanesljivost
Pod streho se pokaže, koliko je kakšen gradbeni material vreden. Mavčne plošče v povezavi z izolacijskim slojem ščitijo pred mrazom pozimi in visokimi temperaturami poleti; prispevajo k zrakotesnosti in regulirajo zračno klimo. V primeru požara lahko - ker so negorljive - rešujejo tudi življenja. In poskrbijo, da hrup ostane tam, kamor tudi spada - namreč zunaj. Suhomontaža pomeni zanesljivost v vseh pogledih. Nenazadnje dokazujejo to tudi preizkušene konstrukcije in sistemi in certifikat ISO 9001.

Požarna zaščita
Za izdelavo obloge uporabimo ognjevarne gips plošče 15 mm, in sicer kot enoslojno oblogo, kadar želimo doseči požarno zaščito F 30, in kot dvoslojno oblogo, kadar želimo doseči požarno zaščito F 60. Podkonstrukcijo, na katero pritrdimo oblogo, izdelamo iz lesenih letev ali stropnih C-profilov 60/27, ki morajo biti pritrjeni v medsebojnem razmaku maks. 40 cm. Enostavno pritrjevanje in izravnavanje je mogoče z direktnimi obešali. Ognjevarne gips plošče montiramo tako, da s svojimi vzdolžnimi robovi ležijo pravokotno na montažne letve oz. profile, pritrjujemo pa jih z vijaki v razmaku 17 cm. Po zaključenem pritrjevanju zafugiramo stične fuge, stike plošč in pritrdilna mesta.

Namen:

  • z relativno cenovno ugodno izvedbo lahko neizkoriščeno podstrešje spremenimo v bivalni prostor Obloga v kombinaciji z mineralno volno ( zvočna in toplotna izolacija ) zagotavlja visoko udobje bivanja.

Prednosti:

  • cenovno ugodna pridobitev dodatnega bivalnega prostora
  • odlična toplotna in zvočna izolacija
  • majhna teža konstrukcije
  • ognje odpornost
  • hitra izvedba - takojšnje bivanje

Za ponudbo nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 041 716 776.