Ostala suho montažna dela

Spuščeni stropi Armstrong, AMF so namenjeni za pisarne, trgovske centre, šole, bolnišnice, salone, delavnice, skladišča, športne dvorane itd... Če Vam ustreza pa jih lahko uporabite tudi v bivalnih prostorih saj lahko kot polnilo konstrukcije uporabite tudi les, steklo ali plastiko.

TALNI SUHOMONTAŽNI SISTEMI
Suhomontažne sisteme suhega estriha polagamo - kot pove že samo ime - po suhem postopku. To pomeni, da v stavbo ne prinašamo vode, s tem pa tudi ne povečujemo teže. Zaradi tega je v večini primerov odveč tudi reševanje statičnih problemov. Ta prednost je pomembna zlasti pri sanacijah, modernizacijah in preureditvah, kjer je včasih pomemben vsak gram. Ker plošče polagamo po suhem postopku, so takoj tudi pohodne.

Slikanje sten in stropov
Pri slikanju sten in stropov z različnimi materiali, kot so: disperzijske in poldisperzijske barve pa smo predvsem pozorni na vrsto in stanje podlage ter potrebne faze za njeno pripravo. V tej fazi Vam izvedemo bandažiranje delovnih stikov z ustrezno fugirno maso (v primerih suhomontažnih sten), kitanje ter brušenje različnih podlag in ostala dela.